Information
Published at Nov 26, 2013 for weltimobiliare.ro
Category: Real Estate
Language: English
Social media pitch
Iar azi, dupa 10 ani in care am pus bazele unei echipe puternice, cu oameni inteligenti si inovativi, pasionati de ceea
Summary

“In urma cu 10 ani intr-o dimineata devreme, le-am cerut colegilor sa ma urmeze. Nu mica le-a fost mirarea si nici putine intrebarile cand au vazut ca iau si un harlet. Ne-am oprit undeva pe deal in cartierul Zorilor, in zona numita azi Europa. Am sapat o groapa, mi-am scos din buzunarul hainei o hartie, am citit cu voce tare cele doua cuvinte scrise pe ea si am ingropat-o impreuna pentru totdeauna. Pe acea bucata de hartie scria NU POT. Ori ingropam noi pesimismul, ori ne ingroapa el pe noi.”

Content

In urma cu 10 ani intr-o dimineata devreme, le-am cerut colegilor sa ma urmeze. Nu mica le-a fost mirarea si nici putine intrebarile cand au vazut ca iau si un harlet. Ne-am oprit undeva pe deal in cartierul Zorilor, in zona numita azi Europa. Am sapat o groapa, mi-am scos din buzunarul hainei o hartie, am citit cu voce tare cele doua cuvinte scrise pe ea si am ingropat-o impreuna pentru totdeauna. Pe acea bucata de hartie scria NU POT. Ori ingropam noi pesimismul, ori ne ingroapa el pe noi.” zicea domnul Teodorescu Valentin in “Povestea Welt Imobiliare, intr-un interviu“-

Iar azi, dupa 10 ani in care am pus bazele unei echipe puternice, cu oameni inteligenti si inovativi, pasionati de ceea ce fac, am hotarat sa aducem spiritul echipei noastre in mijlocul celei mai mari comune din Romania.

Cu o populatie de 22.189 locuitori si cu o dezvoltare imobiliara impresionanta, chiar si pe timp de criza, comuna Floresti este locul potrivit pentru a ne extinde aripile si a gasi oportunitatile cele mai bune pentru clientii Welt Imobiliare.

Asa ca, din 2 decembrie 2013, o data cu prima ninsoare, deschidem in mod oficial, pe strada Avram Iancu la Nr. 209, vis a vis de Primaria Comunei Floresti.

Agentii nostri imobiliari va asteapta sa cautam impreuna cea mai buna oferta imobiliara din Floresti. Fie ca este apartament, casa sau teren vom reusi impreuna sa gasim caminul pe care il cautati.

Tot in data de 2 decembrie 2013 vom lansa oficial si sectiunea floresti.weltimobiliare.ro a site-ului nostru, unde vom afisa doar ofertele imobiliare din Floresti, judetul Cluj. Bineinteles, veti putea gasi in continuare, pe site-ul nostru weltimobiliare.ro si ofertele din Floresti.

Echipa Welt Imobiliare va asteapta cu portile deschise incepand cu data de 2 decembrie 2013 pe strada Avram Iancu, Nr 209, localitatea Floresti, judetul Cluj.

Links

Recent press releases

View more press releases
Company