Not verified. Are you owner ?
sponsored links

Kreu - Kreu

Deklarimi elektronik i tatimeve. Njoftim date 14.09.2012 -Zhvillohet ceremonia mbyllese e Projektit "Mbeshtetje per realizimin e Planit Strategjik te DPT-se per periudhen 2008-2012 Ne ambjentet e Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve, u zhvillua sot Ceremonia Mbyllese e Projektit te Asistences per “Mbeshtetje ne realizimin e Planit Strategjik te DPT-se per periudhen 2008-2012”, e realizuar nga Administrata Tatimore Suedeze, nepermjet financimit te Agjencise Nderkombetare per Zhvillim SIDA dh...

Main page screenshot of tatime.gov.al
Popularity
 
1.56 out of 5 by PressAboutUs
Icons
Reviewed on Jun 7st, 2015
 • Press about tatime.gov.al

 • tatime.gov.al writes about

 • Social about tatime.gov.al

Do you know new review about this site?
Suggest a new review!
 •  

  cqgo.org.cn 阿尔巴尼亚投资环境简介

   对招标项目,可留意阿经贸能源部的网站( www.mete.gov.al )和英国“金融时报”的招标广告、阿投资署( www.albinvest.gov.al )、税务总局( www.tatime.gov.al )、阿商工会( www.uccial.gov.al )、地拉那商工会( www.cci.gov.al )和中国驻阿尔巴尼亚经商参处网站(al.mofcom.gov.cn,电子邮箱:al@ mofcom.gov.cn)。  1993年, 阿颁布“旅游业发展鼓励措施”,鼓励投资旅游业;2006年12月18日,阿议会通过“特许经营法”,以BOT特许经营方式吸引外商直接投资,涵盖交通... Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  tirana.usembassy.gov Key Business Links | Embassy of the United States Tirana, Albania

  U.S. Trade and Development Agency : USTDA is an independent U.S. Government foreign assistance agency that is funded by the U.S. Congress. USTDA helps companies create U.S. jobs through the export of U.S. goods and services for priority development projects in emerging economies. USTDA links U.S.... Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  ceftatradeportal.com Links

  Central European Free Trade Agreement - Cefta. This Agreement substituted all the bilateral agreements previously applied in the region Read article

  Albania
  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  projects-albania.usaid.gov Factsheets

  Search Documents Web Site PUBLICATIONS Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  albeiti.org Sekretariati i Nismes per Transparence ne Industrine Nxjerrese

  Copyright &copy 2011 Sekretariati i Nismes per Transparence ne Industrine Nxjerrese. All rights reserved. Terms & Conditions | Privacy Policy Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  open.data.al Artikuj

  Artikuj nga Open Data Albania, Statistika dhe informacione analitike mbi aktivitetin socialo-ekonomik ne Shqiperi Profile profesionale të drejtuesve të lartë të Shtetit - Presidenti Prill 1991 – Nëntor 2011 3 muaj më parë Numri i kontribuesve dhe përfituesve nga skema e Sigurimeve Shoqërore në pe... Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  itrworldtax.com Albania - World Tax - Tax firm rankings

  Richard Andrade, Executive Director, Goldman Sachs International, UK Albania Your name: Your email: To include more than one recipient, please seperate each email address and name with a semi-colon ';' Recipient name(s): Recipient email(s): Tel: +355 42 276804 Corporate income 10% Carryback n/a C... Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  amcham.com.al Useful Links on Albania

  Useful Links on Albania Foreign Organizations & Institutions in Albania This page has been viewed 8840 times. It was last updated on 2011-05-31. Copyright of the information contained in this site © American Chamber of Commerce in Albania. All rights reserved. Please contact us before using any o... Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  fiscooggi.it Albania FiscoOggi.it

  Dello stesso autore Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  ccidr.al Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës – Pasaporta e shërbimit

  Pasaporta e Shërbimit >> Pasaporta e shërbimit është e vlefshme për të udhëtuar pa vizë në Algjeri, Argjentinë, Bullgari, Egjipt, Greqi, Kinë, Kili, Kroaci, Hungari, Maqedoni, Bosnje-Hercegovinë, Malajzi, Poloni, Rusi, Sllovaki, Slloveni, Turqi, Uruguaj, Ukrainë, Serbi, Mal i Zi dhe Zvicër Proced... Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  e-albania.al General Directorates

  National Agency for Information Society Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  uccial.al Zyra e Markave dhe Patentave | BDHTISH

  Pranë nesh mund të gjeni konsulencë për kryerjen e aplikimeve për regjistrim marke dhe patente, kryerje të ndryshimeve në regjistrimet e mëparshme, ripërteritje të markave dhe mbajtje në fuqi të patentave, regjistrim të kontratave të licencës dhe të kalimit të pronësisë, depozitim të kërkesës p... Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  penzportal.hu Pénzportál

  © 2004-2013 TAS-11 Kft. Minden jog fenntartva. | Médiaajánlat | Kapcsolat: tasnet@tas.hu Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes
 •  

  taxexperts.gr Φορολογικές, Λογιστικές, Νομικές Υπηρεσίες και Επιχειρηματικές λύσεις στην Αλβανία από την TaxExperts.

  Φορολογικές, Λογιστικές, Νομικές Υπηρεσίες και Επιχειρηματικές λύσεις στην Αλβανία από την TaxExperts. Read article

  Relevance
   
  Find useful? Yes

Twitter about tatime.gov.al

Facebook about tatime.gov.al

Get weekly email alerts

Follow tatime.gov.al

Get every new review delivered to your Inbox.