Not verified. Are you owner ?
sponsored links

Pendekar Berkuda

Selagi Ada Nafas, Selagi Ada Nyawa, Hidup Tetap Bergantung Pada Yang Esa

Main page screenshot of pendekarberkuda.org
Popularity
 
1.4 out of 5 by PressAboutUs
Icons
Reviewed on Jun 8st, 2015
  • Press about pendekarberkuda.org

  • pendekarberkuda.org writes about

  • Social about pendekarberkuda.org

Do you know new review about this site?
Suggest a new review!
  •  

    kujie2.com Entri Untuk Singgit | Hidup Biar Sedap

    Ye entri ini untuk Singgit. Kak Jie tahu awak selalu singgah di blog ini, Terimakasih. Kerana itulah Kak Jie terpanggil untuk menulis entri ini untuk awak. Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    cenangau.blogspot.com Sapa Mahathir nak suruh pembangkang hormati raja? | Cenangau Daunkari

    Sapa Mahathir nak suruh pembangkang hormati raja? Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    amengamit.blogspot.com ~ Blog Cik Ameng (^^,)~: ~baru nak pandai cara letak meta tag & tag link..huhu~

    ~baru nak pandai cara letak meta tag & tag link..huhu~ Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    kupukupukecik.blogspot.com Yuyu Zulaikha: June 2010

    Tapi, yuyu memang tak pandai cari kawan.susah sangat.. yuyu pandai tegor tegor orang.. pandai senyum senyum je.. tp nak rapat takot.. berapa orang je yuyu rapat.. APPLE. haaha.. yang lain, susah nya.. takot sangat.. yuyu g kelas sorang.. banyak orang tanya yuyu, memang jenis sorang sorang ke? yuy... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    faizlaster.com Akudankepalaaku?: Top 40 Blogger Melayu?

    Senyum sokmo :D blog dalam kenangan jea tuh.....da delete terus....insyallah akan muncul kembali nanti.....hehe ada yang kata bukan penulis senja je yang menipu tu..tapi ada dua tiga orang lagi.. entah siapa ye???? heheheh aku da dua/tiga tahun berblog..huhuhu.. masuk senarai pun x.. hahahaha.. b... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    myvitrd.com Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

    Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga. Pages. Wednesday, November 23, 2011. Tuesday, November 22, 2011. " Artikal Terdahulu ". Search Here. Promosi Terkini. Bermulanya Sebuah Konspirasi. Hulurkan Bantuan. Blog "Oh Sygku". Produk Review 2010. Followers. Myvitrd Fan Club. Blog Archive. Sponsored Post. Aku ... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    belogfadah.blogspot.com Berita Terbaru | Belogfadah Sempoi | Hiburan Malaysia

    Begitu juga jika sekiranya janggut atau misai tumbuh pada seorang perempuan, maka hendaklah ia menghapuskannya.[ sumber ] Tag : Salam semua, Penerbit filem, Hazil Izham Ismail yang juga merupakan suami Nadia Mustafar patah tulang pipi kanan, terseliuh bahu kiri akibat dipukul 20 orang lelaki tida... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    fatinbaharum.blogspot.com Just do with love: 617 : (GAMBAR) Adakah ini Leuniey GF Baru Khairul Fahmi Che Mat ?

    About Me Fatin Baharum I've tried living on my own, not giving a damn them, not to be too nice with some & i realize ignore doesn't mean i'm weak but i am strong enough to let it go ~ ( click iklan berkenaan untuk melihat dengan lebih lanjut ) haha, tajuk nak macam belog gosip gitu. since RotiKay... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    azrulhisham.com Tugas baru....huhu |Azrul Hisham - My Real Life

    Sunday, September 23, 2007. My Recent Post. Sila Baca Ye (^_^). Iklan. Berapa orang tengah berguling-guling?. Tentang Aku..... Rakan-rakan Bloggers. My Other Blog. My Tumblr. My FLickr. My Popular Posts. Kotak Jerit!!!!. Tabung Mas Kahwin. I'm Chupper. My Blog Badge. Fan Page (^_^). Pengikut Muka... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    alyaamor.blogspot Mereka memaksa, aku terpaksa~!!! | Gayahspears

    Mereka memaksa, aku terpaksa~!!!

    Relevance
     
    Find useful? Yes

Twitter about pendekarberkuda.org

Facebook about pendekarberkuda.org

Get weekly email alerts

Follow pendekarberkuda.org

Get every new review delivered to your Inbox.