Published at May 15, 2013 for get-money.pl
Category: Banking & Financial
Language: Polish
Social media pitch
Zastanawiasz się, który bank oferuje dzisiaj najlepszy i zarazem najtańszy kredyt mieszkaniowy na rynku?
Summary

Kredyt mieszkaniowy to zobowiązanie na lata. Zanim podejmiesz decyzję, sprawdź aktualne promocje, oferty banków. Oferujemy duży wybór kredytów mieszkaniowych. Atrakcyjne oprocentowanie, marża już od 0,95%, długi okres kredytowania, 0 % prowizji za udzielenie kredytu, 0 zł za wycenę nieruchomości, 0 % prowizji za wcześniejszą spłatę, karencję w spłacie kredytu, decyzja kredytowa wydawana w 1 dzień. Jest w czym wybierać. Porównaj kredyty w 25 bankach bezpłatnie!‎

Content

Wszystkie kredyty mieszkaniowe, również dla młodych małżeństw w jednym miejscu. Porównaj kredyt mieszkaniowe, oblicz ratę. Porównywarka kredytów mieszkaniowych, pomoże Ci w tym zadaniu.

Po wybraniu kredytu mieszkaniowego, aplikuj przez internet. Będziesz miał zapewnioną profesjonalną pomoc doradców hipotecznych, grono ekspertów od kredytów mieszkaniowych pomoże Ci we wszystkim. Obliczy zdolność kredytową. Już na pierwszym spotkaniu, uzyskasz dokładną informację, na jaki kredyt mieszkaniowy cię stać‎?

Uzyskując odpowiedz na to pierwsze zasadnicze pytanie, będziesz wiedział, do jakiej kwoty możesz szukać mieszkania? Na jak duże mieszkanie możesz sobie pozwolić, aby potem spokojnie spłacić kwotę, którą chcesz pożyczyć?

Aby pomóc Tobie w tej decyzji, zostaniesz poproszony o dostarczenie szczegółowych informacji o dochodach i wydatkach.

Dochód

Akceptowane są różne źródła dochodu, w tym w godziny nadliczbowe, prowizje, renty.

Jeżeli dochód zmienia się z miesiąca na miesiąc, bank weźmie pod uwagę średnią z ostatnich trzech miesięcy lub dłuższego okresu. Jeśli klient pracuje na własny rachunek, na przykład, jeśli jest właścicielem firmy lub udziałowcem spółki, podwykonawcą, pod uwagę zostaną wzięte dochodu z ostatnich 3 lat - sprawozdanie finansowe.

Wydatki gospodarstw domowych

Zostaniesz poproszony przez pracownika banku o dostarczenie rachunków takich jak:

• rachunki za media; prąd, wodę, gaz, telefon, itp.

Zobowiązania finansowe

W banku zostaniesz zapytany o szczegóły swoich zobowiązań finansowych, takich jak pożyczki, kredyty w rachunku bieżącym, karty kredytowe i świadczenia alimentacyjne.

Kredyty Mieszkaniowe - Niskie raty - atrakcyjne warunki‎

Sprawdź porównanie najlepszych ofert i wybierz najlepszy kredyt na mieszkanie. Ranking najkorzystniejszych kredytów mieszkaniowych na rynku!

Recent press releases

View more press releases