Information
Published at Sep 26, 2012 for genteycasas.com
Category: None
Language: Swedish
Social media pitch
Lättare att navigera, hitta lokala mäklare, se vad som finns i närheten och ta del av områdesbetyg och recensioner.
Summary

Lättare att navigera, hitta lokala mäklare, se vad som finns i närheten och ta del av områdesbetyg och recensioner inskickade av mäklare och bostadsköpare.

Content

Idag har vi nöjet att berätta om lanseringen av en Ny förbättrad kartsök. Den nya kartsöken är lättare att navigera och låter dig snabbt få en översikt över vilka bostadsannonser som finns i en stad, zon eller kvarter. Vi har integrerat en sökresultatlista i kartan som är synkroniserad med markörerna på kartan. Klickar du på en annons i träfflistan så zoomar kartan automatiskt till den positionen och en popup med mer information öppnas. Nu kan vi även visa annonser där vi inte har den exakta positionen på kartan, vi visar då en cirkel som indikerar ungefärlig position.

Nu är det lättare att använda vår "Vad finns i närheten?" data som du aktiverar med en musklick från kartan och du får se vilka butiker, restauranger, banker och andra installationer som finns i närheten.

Förslag på mäklare

I nedersta högra hörnet på kartan visas mäklare. När du navigerar kartan ändras dessa mäklare och systemet beräknar vilken mäklare som ska visas för dig beroende på mäklarens annonser i omgivningen. Om du letar bostad i ett specifikt område och du ser att vi föreslår en mäklare nere i högra hörnet kan du klicka på "Kontakta" för att skicka e-post till mäklaren. De mäklare som visas här har annonser i området och god lokal kunskap.

Mer lokal information

Vi är väldigt glada att se att många mäklare som använder Gente & Casas skickar in områdesbetyg och recensioner, funktionaliteten vi lanserade den 15 aug 2012 Datat är till för att ge dig bättre förståelse för områden där du hittar intressanta bostadsannonser.

Vi har integrerat områdesbetyg i den nya kartan och i nedersta högra hörnet ser du information om vilket kvarter du tittar på. Du kan också skicka in områdesbetyg direkt från kartan och betygsätta områden för 12 olika kategorier inklusive säkerhet, trafik, parkeringar, samhällsengagemang och många fler.

Fortsätt skicka in områdesbetyg, vi vill veta vad du tycker!

Links
Images

Recent press releases

View more press releases
Company