Not verified. Are you owner ?
sponsored links

Lembaga Zakat Selangor

Info LZS. Khidmat Pelanggan. Online Zakat. Agihan. Pintasan. Waktu Solat Selangor. LZS Newsletter. NISAB 2012: RM13,000.00. HARGA EMAS SEMASA: RM 169.61. HARGA PERAK SEMASA: RM 3.74. KUTIPAN 2012: RM 268,690,720. (*Sehingga September 2012). AGIHAN 2012: RM 287,707,269. (*Sehingga September 2012). Info LZS Maklumat Korporat Sejarah Carta Organisasi Struktur Korporat LZS Lembaga Pemegang Amanah Pengurusan Tertinggi LZS Kerjaya Bilik Berita Terkini Siaran Media Album Video Video Umum Zakat & And...

Main page screenshot of e-zakat.com.my
Popularity
 
2.48 out of 5 by PressAboutUs
Icons
Reviewed on Nov 11st, 2014
  • Press about e-zakat.com.my

  • e-zakat.com.my writes about

  • Social about e-zakat.com.my

Do you know new review about this site?
Suggest a new review!
  •  

    fund4knowledge.upm.edu.my Info Zakat

    Joomla! - the dynamic portal engine and content management system Info Zakat Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    peysal.wordpress.com Sumpah setia EXP dulu,kini n selamanya « A JeDi Journey (there is no certainty, only opportunity)

    Wow…hampir 2 tahun aku kat sini rupanya. Initial target, macam nak selamanya dengan company nih. Nak tahu aper sebabnya? colleague n environment terbaik. Semua sporting, sekepala n takde main politik dalam keje office design moden wehh. Siap ada wii n pool room lagi para manager( nih yang aku ken... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    farid108.blogspot.com Minda Insan: Tunai Zakat Fitrah Segera!

    NEGERI SEMBILAN ( Pusat Zakat Negeri Sembilan ) Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    tulisancyber.blogspot.com Dari Otak Turun Ke Jari: Tragedi Di Pagi Aidiladha

    3 comments: Wednesday, November 17, 2010 Tragedi Di Pagi Aidiladha Blog Archive Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    bkasj.blogspot.com Tentang BKASJ ~ BADAN KEBAJIKAN ANAK SELANGOR JORDAN

    Menjalankan tanggungjawab sosial dalam hubungan antara mantiqah. 3. Memperkasa pengurusan Zakat Dermasiswa dan Bantuan Umum Pelajaran. TEMA SESI 2011/2012. MISI Mengambil berat kebajikan dan menatapkan ukhuwwah di kalangan Ahli BKASJ dengan keimanan yang teguh bagi melahirkan kesatuan fikrah dan ... Read article

    Blog Archive
    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    bitzilyas.blogspot.com C.O.R.E.T.A.N J.U.A C.A.R.I.T.A.N: kira dan bayar zakat

    Tolakan lain pula ialah caruman KWSP, tabung haji dan caruman kepada institusi lain yang mengeluarkan zakat ke atas ahli. ok, cik bit belum layak dikenakan zakat untuk tahun ni. tapi, rasanya tahun depan dah perlu mengeluarkan zakat pendapatan. tapi, oleh kerana cik bit ada sedikit simpanan berup... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    fbzy.wordpress.com Hijri ~ Masihi « fBzy

    So jom pakat2 byr zakat Like this: apau, buat la potongan gaji utk zakat… senang… tulah xterPk dulu. so pepehal kaunter jela… Enter your comment here... Fill in your details below or click an icon to log in: Email (required) (Address never made public) Name (required) You are commenting using... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    jutawanemas.com Pengiraan Zakat Emas dan Perak | Jutawanemas.com - Pelaburan emas di Malaysia: beli emas, Public Gold, Public Dinar, Etika Emas, Kijang Emas, Dinar...

    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar pembaca semua? Saya doakan anda semua sihat, ceria dan gembira adanya :) Baiklah kali ini saya ingin Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    mata.org.my Belum dikemaskini

    Joomla! - the dynamic portal engine and content management system DAFTAR ONLINE Sedang Online KOMEN ANDA KALENDAR PELAWAT Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    jakess.gov.my Taklimat Inovasi dan KIK

    JAKESS - Jabatan Kehakiman Syariah Negeri Selangor Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    ukm.my Fakulti Pengajian Islam UKM

    Hakcipta Terpelihara 2013 Fakulti Pengajian Islam, Universiti Kebangsaan Malaysia, 43600 UKM Bangi, Selangor Darul Ehsan, Malaysia Tel: 603 8921 5350 | Faks: 603 8925 3902 | e-Mel: ppfpi@ukm.my Diselenggarakan oleh: Webmaster Fakulti Pengajian Islam, UKM Paparan terbaik dilayari menggunakan Inter... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    muftiselangor.gov.my Pengenalan

    Secara umumnya Falak merupakan satu bidang kajian bagi mengetahui kedudukan, peredaran, pergerakan, perihal serta fenomena jasad-jasad samawi (langit) seperti bintang, matahari, bulan, planet dan lain-lain yang kelihatan oleh kita di alam semesta ini. Jabatan Mufti Negeri Selangor : Falak : Penge... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    jais.gov.my LAMAN WEB RASMI JAIS

    Selamat Datang Ke Laman Web Jabatan Agama Islam Selangor Semua Pegawai dan Kakitangan, Jabatan Agama Islam Selangor diminta membuat pengemaskinian maklumat di dalam HRMIS bagi mengelakkan sebarang kesulitan dimasa akan datang. ------------ * MUAT TURUN >> Panduan pengemaskinian rekod peribadi HRM... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    aneqa.com Had Kifayah

    Joomla! - the dynamic portal engine and content management system Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    zakatpenang.com Gerak Asnaf Jahitan

    Kelebihan Bersedekah Dari Amru bin Auf r.a katanya Rasulullah SAW bersabda Sesungguhnya sedekah seseorang Islam itu memanjangkan umur dan mencegah daripada mati dalam keadaan teruk dan Allah SWT pula menghapuskan dengan sedekah itu sikap sombong, takbur dan membanggakan diri (dari pemberiannya). Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes

Twitter about e-zakat.com.my

Facebook about e-zakat.com.my

Get weekly email alerts

Follow e-zakat.com.my

Get every new review delivered to your Inbox.