Not verified. Are you owner ?
sponsored links

BEN ASHAARI

Halaman. Dapur Tanpa Sempadan.... Ahad, 3 November 2013. Peringatan. Mengenai Saya. Bebelan Ku. Cerita Terkini. Blog Rakan Seperjuangan. Kelantan vs Pahang , anda pilih sapa ?. Sapa lagi kacak nih ??. Dah lama aku tak merasa kemeriahan bolasepaka begini .. Terus terang , aku bukanlah pengemar Liga Malaysia sejak rasuah bersepah dalam bolasepak negara.

Popularity
 
3.6 out of 5 by PressAboutUs
Icons
Reviewed on Jun 6st, 2015
  • Press about benashaari.com

  • benashaari.com writes about

  • Social about benashaari.com

Do you know new review about this site?
Suggest a new review!
  •  

    broframestone.com Sampai Bila Anda Nak Menulis Blog Secara Percuma? | Bro Framestone

    Mesti anda tertanya-tanya bagaimana blogger seperti bro, seperti Ben Ashaari dan blogger-blogger Nuffnang yang tayang cek beribu-ribu di blog mereka. Jangan cakap dengan bro, semuanya datang dari iklan Nuffnang yang pembaca blog mereka klik di blog ereka. Tetapi, Ianya datang datang dari post ber... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    namiacinta.com BiLa CinTa MuLa BeRKaSiH SaYanG

    BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA Saya nak kata apa pun yang jadi saya tetap tak akan lepaskan ape yang saya ada.. Tak kisah lah kalau ada yang tak reti-reti nak malu mahu berkasih sayang belakang saya walaupun sudah tahu saya ada di situ juga.. Ibarat tarik rambut dalam tepung., rambut ... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    just2story.com *Just's Corner*: From Nancy the Parrot Again..

    List down your friends: Well, this round I'm going to give this award to my new blogger friends : 1. Nancy Poh (i give u back.. yayyy!) Glad to know you guys too.. Thanks to WSB of coz!! *wink* I'm one of Nancy's fav blog! Owwwww... Touching2 I tau... Muahahahhaa.. Will be posting mine later k...... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    belognia.com Baby & Me ©: THANK YOU MR. BEN ASHAARI!

    THANK YOU MR. BEN ASHAARI! Dilarang mengambil atau meniru mana-mana artikel,gambar dan maklumat dalam blog ini tanpa izin pemilik Baby & Me©.Pemilik tidak teragak-agak mengambil tindakan jika didapati mana-mana pihak melanggar kenyataan ini. Sekiranya perlu untuk mengambil mana-mana bahagian dari... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    kujie2.com Ben Ashaari – Benci Bilang Cinta | Hidup Biar Sedap

    Hari ni tak nak berleter - hari² berleter pun bukan boleh 'masuk' . wat derkkkk je korang..... Tengah² minggu ni, tema ezi N lite! Kita usik pengunjung Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    tiffinbiru.com Dapur Tanpa Sempadan...: March 2010

    AWARD DARI "BEN ASHAARI"..... BEN ASHAARI Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    salam2benua.blogspot.com Salam Dua Benua: Our ‘bland’ dinner

    4 days ago 4 days ago 4 days ago 4 days ago 4 days ago 5 days ago 5 days ago 6 days ago 6 days ago 6 days ago 6 days ago 6 days ago 1 week ago lupa daaaaa - [image: IMG_0166-1] dah banyak kali buat chocolate whoopie pies ni tapikan asyik luuuupa ajek nak buat entry about it..erkkk actually malas ... Read article

    Blog Archive
    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    fakrulroslan.com Fakrul Roslan

    Benci!!! Hambur Zarif dengan kebencian yang begitu tepu di hati." Harga untuk novel terbaru Siti Rosmizah 2012... RM 33.90 untuk semenanjung RM 36.90 untuk sabah dan sarawak Ok, aku kan update lagi bila tajuk novel terbaru Siti Rosmizah, front cover sebenar dan juga sinopsis penuh novel terbaru n... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    mimie1678.com 2011 July » mimie1678

    Mcm aku… nak duk serumah ngan laki aku… dah almost 3 years berjauhan… w/pun jumpa weekends… masih tidak sama… solution… aku kena berkorban… untuk suami dan anak… berenti kerja… jd dptla aku duk serumah balik… byk benda aku kena korban… bukan kata kerja yg monthly income nyer buleh la tahan… aku k... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    sahromnasrudin.com Probitas Et Fides: Menjelang Pembentangan Belanjawan 2012 : Apakah Akan Ada Kejutan Lagi ?

    Adalah tidak memeranjatkan jika mereka yang tiada kenderaan sendiri di luar bandar, terpaksa menunggu sehingga satu jam hanya untuk menaiki sebuah bas untuk ke klinik atau ke pasar. Apakah akan ada insentif-insentif baru seperti pengurangan atau pelepasan cukai untuk sektor swasta kerana ia adala... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    inchikeman.com Inchik Eman: senarai akhir untuk GIVEAWAY CUPCAKES

    ;) feedback http://25april2011.blogspot.com Eman, org panggil. blog ini UMUM. segala bentuk hujah dan pendapat yg bukan sampah amat digalakan. selamat membaca. Read article

    Blog Archive
    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    maszull.blogspot.com ♥♥ MAMA MASZULL ♥♥: SELAMAT HARI LAHIR PAPA BEN ASHAARI

    Di sini mama juga ingin mengucapkan selamat hari lahir buat Papa Ben Ashaari semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,akan terus menjadi seorang blogger yang berjaya juga berbahagia selalu bersama isteri dan anak kesayangan Qhaliff...diharap juga Papa Ben dan isteri gembira menanti kehadiran an... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    teratakarmo.com Teratakarmo: September 2011

    Blogger Ben Ashaari Bakal Menjadi Artis? Persiapan Dewan Perkahwinan Sebelum Bersanding Norman Hakim dan Memey Suhaiza di Mutiara Crown Princess Hotel Kuala Lumpur Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    ihaveasweetsmile.blogspot.com Ben Ashaari mencari blog IntaNBerliaN.. | IntaNBerliaN

    Ben Ashaari mencari blog IntaNBerliaN.. - Nampak tak status Abang Ben tu.. ada nama blog saya & nama blog Kak Zie .. (",) Macam tak percaya pulak.. Abang ben tu yang cari... hehheheh... Abang ben mintak alamat emel...kalau nak job untuk blog.. lagilah saya terkejut.. job apa pulak ni... siap aban... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes
  •  

    chekguisza.blogspot.com Dekat berkurun tak update tapi kerana dia semangat ku membara | Semekar Kasih

    Dekat berkurun tak update tapi kerana dia semangat ku membara Alhamdulillah.. Menunggu kehadiran dia seperti ada dalam perut sendiri.. Arghhh... nak jugakkkk.. Amin~ Mencintai kerjayaku sepenuh hati walaupun tugas sebagai seorang guru semakin mencabar. Semoga Allah memberikanku kekuatan untukku t... Read article

    Relevance
     
    Find useful? Yes

Twitter about benashaari.com

Facebook about benashaari.com

Get weekly email alerts

Follow benashaari.com

Get every new review delivered to your Inbox.