Information
Published at Jun 30, 2013 for barahandtag.se
Category: E-commerce
Language: Swedish
Social media pitch
Under 2012 var kökshandtaget Palata det mest sålda visar statistiken som Barahandtag presenterar idag.
Summary

Under 2012 var kökshandtaget Palata det mest sålda visar statistiken som Barahandtag presenterar idag. Palata är ett rustikt handtag med en finish och utseende av gammalt smide vann överlägset.

Content

Tittar man sammantaget på försäljningen hos Barahandtag som kan motsvara ett tvärsnitt av försäljningen av kökshandtag till andrahandsmarknaden, alltså de som inte byter hela sitt kök utan endast handtagen, så kan man sammanfatta det hela med att den antika och retro looken vann 2012, hela 45,78% av samtliga sålda handtag var med denna stil. På top-10 listan återfinns hela åtta modeller som klassas som antika handtag.

"Vi har sett trenden under hela året med att antika handtag har legat i toppen försäljningsmässigt så det förvånade mig inte när vi plockade ut statistiken ur våra system." säger Anders Karlsson på Barahandtag.se.

Varje år sammanställer Barahandtag de handtag och den stilen som sålt bäst tidigare år och presenterar detta i en pressrelease.

Barahandtag är en av de största webbutikerna med inriktning på kökshandtag, LED-belysning och dörrhandtag i Sverige och har också butiker i Danmark och Tyskland.

Images
Company
Press contacts